Agenda 21 Helsingør

28.03.2015 maah

 

Kort resume af Agenda 21's deltagelse i Helsingørmessen 2105:

 

”Under Helsingørmessen den 21.-22. marts 2015 fik Agenda 21's hjørne af Klimasekretariatets stand mange besøg. Den store ”sællert” var gæt på antallet af dåser i den store klare affaldssæk. Vinderen af den økologiske frugt blev fundet ved lodtrækning mellem 3 deltagere, der hver havde gættet 1 ved siden af det korrekte antal på 129 dåser.

De økologiske gulerodsstykker fristede også mange, og en enkelt gæst spurgte, om man nu kunne være sikker på, at de ikke var ”ølkologiske”.

De 10 spørgsmål var svære (for svære). Vinderen af de økologiske grøntsager blev fundet ved lodtrækning mellem 4 svar, der hver havde 8 rigtige.

Forslagene til grøn omstilling handlede næsten udelukkende om affaldssortering og genanvendelse af ressourcer. En glædelig opbakning til vores indsats på området.

Søndag eftermiddag bød vi på smagsprøver af den økologiske hvidvin fra Nyruphus, og den fik mange anerkendende ord med på vejen. Bestyrelsen har besluttet, at vi også næste år gerne vil være med på messen, hvis vi igen kan få lov at samarbejde med Klimasekretariatet.