Formandsskifte

Foreningen Agenda 21 Helsingør holdet generalforsamling d. 3. marts, som blev fuldt op af et konstituerende bestyrelsesmøde d. 6. marts. Her blev der besluttet at foreningen får ny formand, idet formand siden 2014, Mogens Aarsleff, Espergærde, ønskede en pause. I stedet valgtes Claus Skov Christensen, Espergærde, der repræsenterer Øko-vinhaverne.

Den nye formand vil gøre sit for at styrke Agenda 21s formål: at informere og aktivere alle miljøbevidste borgere i Helsingør og fremme miljøbevidst og bæredygtig adfærd, samt inspirere og støtte projekter, som foreningens aktivitetsgrupper iværksætter. Aktivitetsgrupperne består af følgende grupper:

  • Affalds- og genbrugsgruppe
  • Økohaverne
  • Øko-vinhaverne
  • Biodiversitetsgruppe
  • Nyetableret gruppe, der fokuserer på energi.

Vil man vide mere om Agenda 21 og evt. gå ind i det frivillige arbejde: se venligst www.agenda21helsingor.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *